Att komma hem till sig själv och stanna!

image.jpg
 

När jag var yngre, var jag alltid obekväm i min kropp - så jag flydde.. Jag flydde bort i det mentala, jag överanalyserade, överpresterade och flyttade från plats till plats och från partner till partner.

Hela tiden så distraherade jag mig själv genom mat, alkohol, fest, sex, starka örter och droger. Så som många av oss gör idag med skärmar, Netflix, mat och att alltid vara där ”det händer”.

I dag, efter att ha gått in i väggen, förlorat nära och kära, läkt mina sjukdomar, vaknat ur min slummer, mött rädslor och trauman och jobbat med mig själv - på olika plan, så är min största aspiration att alltid känna in - lyssna och komma neråt i kroppen.

Jag frågar mig själv: Vad känns expansivt, spännande och bra, utifrån vart jag är just nu ?

Att återvända ner i kroppen, ner i hjärtat och förankra i min Yoni - utforska, väga in, lyssna till vad som pockar på och kallar på mig. Längtan, välbehaget, tryggheten och det expansiva.

Kroppen vet! Med kroppen så menar jag heeela kroppen, även ditt kreativa sensuella, kåta driv. För utan den delen är vi inte i vår grund, vår kraft och huvudets lömska bortförklaringar och ursäkter slinker lätt in.

Men det är inte alltid så lätt att känna in vad kroppen signalerar, komma i ärlig kontakt med sin Yoni och framför allt inte alltid så lätt att följa vad den berättar för en.

För visst är vi alla mer eller mindre lite lata och finner lättja i de bekväma! Vi följer det som tycks vara enkelt, den gamla vanan, normen och det vi blivit tillsagda att göra. Men tänk om kroppen kallar på något som din mentala värld inte anser vara lätt? Som att våga läka, ändra dina kostvanor, göra ett spännande drag, röra dig oförutsägbart, väcka din sexuella kraft, leda från känslan och längtan - vända ryggen åt idévärlden, rädslan och normen.

Det är just detta jag vill inspirera till och vävt in som en silvertråd i YONiYOGAN; Att följa och väcka känslan, att lugna den ofta oroliga kroppen, sakta ner och uppleva inåt, med effektiva och härliga enkla knep, som lockar till flöde och härlighet genom din kropp och ditt varande. Mjukt, härligt och avslappnat med välbehag och flöde i fokus.

Hur kan du släppa idén och leva mer i stundens känsla som kommer från din Yoni, ditt centrum? - helt och fylligt utifrån DIG och din kropp?✨

✨Nyfiken? Vill du veta mer om YONiYOGAN och vad den kan göra för just DIG? Läs mer här !

KONST: @iuliastration

 
Föregående
Föregående

YONiYOGA - Meditation i rörelse

Nästa
Nästa

YONiYOGA - Hitta källan till din kvinnokraft