YONiYOGA - Hitta källan till din kvinnokraft

Sanna.jpg
 

Du är övertygad om att vi kvinnor inte är här på jorden enbart för att överleva utan för att blomstra i vår fulla kapacitet och njuta av våra kroppar, vår sexuella kvinnokraft och därmed av livet, eller hur? 

Tänk om vi var här för att leva våra liv genom att låta glädje och härlighet strömma igenom vår kropp, lättillgängligt för oss hela tiden? 

🌙Din kropp - Ditt fartyg för att nå dit du vill

För att kunna nå vår fulla potential, känna välbehag och kunna njuta fullt ut behöver vi börja i kroppen. Kropparna är våra fartyg som kommer ta oss dit. 

Visst sitter vi alla inne på oro, ångest, spänningar, stora eller små trauman i någon grad. Det handlar inte om att ta bort dessa helt och hållet. Tantra handlar istället om att möta upp all smärta och all njutning genom kroppen och medvetandet, genom vår upplevelse utan att kontrollera eller döma det. Först då kan vi bli fria

För att skapa den förutsättningen krävs trygghet och ett lugnt nervsystem. Det är det vi lägger en grund för genom YONiYOGAN..

💫YONiYOGA - för en hållbar och god relation till din kvinnokropp & Yoni! 

Genom mjuka och dynamiska yogarörelser och tekniker, anpassade för just kvinnokroppen, guidar vi dig till att etablera en god och prestationsfri relation till din kropp och din Yoni.

Detta i sig uppmuntrar din intuition, din naturliga sensualitet och din mjukhet. När vi är i vår kvinnokraft, vår sensualitetskraft, så är vi även i kontakt med vår inre sanning och med oss själva. Vi väcker därmed vår sanna natur.

Det YONiYOGAN gör är att uppmuntra till detta på ett mjukt, läkande och frigörande sätt. Vi övar oss i att följa det som känns rätt genom kroppen och inte genom huvudet. Vi förkroppsligar istället för att kontrollerar utförandet.

🌸YONiYOGA i praktiken

Vi utför inkännande, avslappnande, frigörande, mjuka rörelser och övningar med fokus på att landa i bäckenet. Vi fokuserar på att mjuka upp höften och balansera nervsystemet, genom det så stabiliserar vi även hormonbalansen och skapar grundning. Vi lär oss att hitta en hållbar andning och lär oss att kunna kartlägga och navigera i kontakt med bäckenbotten och vårt underlivet, vår källa till energi. 

Vi lär oss att börja bygga energi och välbehag från kvinnocentrumet, där du får möjligheten att ge plats och lugn för att skapa mer av dig och din naturliga sensualitet.

Vi väcker även kraft och läker vår förankring i och till kroppen genom våra mest grundläggande och viktiga chakran direkt i kroppen. Det gör vi genom inkännande och nervreglerande yogaövningar, härligt fria rörelser, beröring av punkter på kroppen, ljud och kroppsliga vibrationer.

Vi är inte nakna eller tar på våra underliv på något sätt utan skapar en närvaro och lugn genom hela kroppen genom enkla men mycket effektiva tekniker.

✨Nyfiken? Vill du veta mer om YONiYOGAN och vad den kan göra för just DIG?

Läs mer här och anmäl dig till min online-kurs som är tillgänglig när och var du vill!

 
Föregående
Föregående

Att komma hem till sig själv och stanna!

Nästa
Nästa

Skamfull sexualitet genom den mentala kroppen.