Mer av DIG och den du har lust till att vara, dag för dag.

IMG_6051.jpg
 

Från en intensiv vår till en lättsammare sommar:

Mer av DIG och den du har lust till att vara, dag för dag. Ja denna sommars state of mind: Att ta dagen och ledigheten som den kommer.

Vi släpper på allt planerande och kontrollerande, det är en nödvändighet. Jag känner att vi har så mycket att vinna på det denna tid resulterat i! Nu har vi chansen att känna in vår lust och energi, dag för dag.

Här kommer några riktlinjer för att kunna skapa utrymme för DIG💕

☀️Sätt av en stund för dig själv direkt på morgonen, innan du öppnar telefonen eller pratar med någon. Tona in och checka in med DIG själv! Innan någon annan tar över.. (t.ex. instagram...?) Gör en kort yogaövning, välj en härlig meditation eller en kortare, mjuk och härlig yogaklass online.

🌿Get ya’ hands creative - down and dirty! Ner med händerna i något livs-verkligt (inte digitalt)! Skapa något med dina händer! Plantera växter, bygg ett sandslott, måla med händerna, rensa i rabatten, bygg en hylla, skapa en makramé? Vad som helst som får igång din skaparlust och kreativitet!

✨Våga prioritera din njutning! Med dig själv eller någon annan. Vi släpper taget och hittar så mycket kraft när vi prioriterar vår autentiska njutning, den djupaste, härligaste lättheten och mjukheten.

Kanske börja med att göra en Egen-njutnings-moodboard med ord och bilder! Skriv ner vad som bringar dig lätthet! Vilka delar av din kropp som älskar att bli smekta? Vilka ord vill du höra som skulle vara som balsam för själen? Vilka lukter, färger, texturer, växter, element och ljud du njuter av?

Utforska och prioritera din njutning! Det väcker vår manifesterings-kapacitet och stärker vår förmåga att ta emot. Det tränar oss även i att bli mer bekväma med att be om det vi verkligen vill ha och det vi vill bidra med i livet. Då vågar vi ta mer plats och lita på vår förmåga att skapa positiv förändring.
Ha sex! Med dig själv eller en partner. Njut✨

🌿Ut i sol och natur och prova YONiYOGA🍦💕Det är en garanterad mjuk och svalkande njutningshöjare!

🥑 Laga någon mat du är jätte sugen på och bjud en kär vän! Eller varför inte baka den där banankakan du dreglat efter så länge?

✨Dröm! När tillät du dig själv att föras iväg av dina dagdrömmar? Lyftas av känslan från en inspirerande låt? En framtidsönskan, en vacker bild eller ett pirrigt minne? Dröm, skapa och lek i fantasin!

🌿 Kom ut i naturen och varför inte tälta? För dig som inte är helt bekväm på marken kan ”Glamping” vara ett härligt och mer bekvämt alternativ!
@glampingskane på instagram.

Önskar dig en njutningsfull sommar med massa kärlek! /Sanna

 
Föregående
Föregående

Skamfull sexualitet genom den mentala kroppen.

Nästa
Nästa

Fuck the Good girl!