Fuck the Good girl!

IMG_6052.jpg
 

Tänker du ibland: ”Nä kan jag verkligen tänka så? Hm..vad skulle folk säga om jag gjorde / sa så..? Varför tänker jag så..är det ok? pinsamt?” Eller..?

Tänk om detta blockade din totala förmåga att förmedla din sanning, att bli ditt mest givande och bidragande, mest kraftfulla jag, den du innerst inne längtar efter? Det världen behöver och den röst som landar i de som står förvirrade i det hela virrvarret? Tänk om hon var den där obekväma baben?

Jag kan känna på 5 minuter om någon är i sitt autentiska jag. När vi går ner i vår kropp och de lägre chakrana, i vår kreativitet, njutning och närvaro, då kan vi hitta kraften att våga välja mer autentiskt utifrån den egna sanning och den vi kom hit för att vara - på riktigt. Utifrån vårt ljus.

Fuck the good girl! Fuck the people pleaser!
Jag har behövt skjuta henne i skallen mer än 1 gång för att hon ska kunna återuppstå som den genuina personen och med de syften som hon kom hit för att vara. Ibland måste vi dö först för att återuppstå och kunna välja mer utifrån vår sanning och den vi egentlig vill och är ämnad att vara!

Våga vara obekväm och till och med ”fel” och keep it real! Det är lätt att det ställs extremt höga krav på oss nuförtiden. Med åsikter, fördömanden, omtumlande kollektiva värdegrunder och mörker som kommit upp till ytan i det kollektiva. Vi vill ofta göra rätt för att passa in och bli godkända av andra. Vi agerar då utifrån rädsla.

Hej! tänk om det inte tjänar din sanning och ditt syfte i världen? Våga var ditt egna autentiska jag och tala när du känner dig inspirerad, utifrån dig, ditt hjärta, ditt ljus, din sanning och inte vad som förväntas av dig. Kanske även krydda på med lite mer ”I don’t give a fuck!”-krydda emellanåt. Alla är vi olika! Vi behöver det autentiska mer än någonsin idag! Ge världen mer av den där inre glöden!🔥

Kika på mina kurser för att släppa mer på den duktiga flickan och gå in i mer av din autentiska känsla!

Glöd och kärlek! /Sanna

 
Föregående
Föregående

Mer av DIG och den du har lust till att vara, dag för dag.

Nästa
Nästa

Hur du kan börja känna mer av din Yoni.