Viskningar från underlivet

Female body BLOOG viskningar från yonin.png
 

Det kvinnliga underlivet är grunden till det vi är och källan till kroppens energi och kreativitet! Genom att dedikera tid och energi till att läka och skapa en fin relation till mitt underliv så självförverkligar jag mig själv och skapar helhet. För när jag lyssnar på henne så vet jag var gränserna går, vad JAG behöver.

Jag har investerat i mig själv, gett mig hundratals timmar av terapi, självutveckling, spirituella ritualer, praktiserat häxkonst, utbildat mig i hälsa och varit på en sökande resa i många år. Det som för mig varit viktigast och som skapade helhet, en förankring och grund, det som knöt ihop säcken och hjälpte mig att landa i det jag hade funnit på min väg var just relationen till mitt underliv, kopplingen och tillåtande av hela min personlighet och grundläggande känsla i form av sexualitet, personliga uttryck, njutning och längtan. Mitt hjärta längtar och vet mycket men mitt underliv vet vad kroppen behöver, den har en integritet hjärtat ofta saknar.



Mitt hjärta längtar och vet mycket men mitt underliv vet vad kroppen egentligen behöver, den har en integritet hjärtat ofta saknar. Mitt underliv vet vilka personer jag mår bra av, vilken miljö jag kan slappna av i, vilken mat som är bra för mig och vad jag innerligt kommer tycka om. Jag försöker dagligen påminna mig själv att prata med min kropp, med min Yoni, skapa stunder för att lyssna in, ritualer och enkla övningar för att känna efter, för hon vet, hon visar mig vägen. Hon är jag förkroppsligad i denna kropp. <3

Vad säger din kropp? Vad längtar den efter?

Mitt hjärta längtar efter givande utveckling, kärlek, glädje, flöde och rofylld harmon. Kroppen, den längtar efter: Spännande och även trygga möten, smakfyllda upplevelser, näringsrik mat, att se detaljer, stillhet, varmt vatten mot mina lår, synkronisitet i vardagen, känna närvaro, som för mig krävs för närhet, närhet med mitt liv, i det jag gör, med den jag är och med dem jag möter. Dessa i samklang, det är hållbar njutning för mig.

 
Föregående
Föregående

Mål med livet enligt Ayurveda

Nästa
Nästa

Njutningsförmågan går på nerverna..