8th - 10th of Nov, 2019

YONi MOON MAGiC

Weekend retreat

Weekend retreat in Malmö, Sweden - in Swedish, English if requested.

image1(5).png

About the event

För sig som vill gå lite djupare i kroppen och skapa fler möjligheter, komma i synk med din egen magi genom djupt läkande vackra ritualer för din kvinnokropp..
Kom tillbaka till dig själv och in i YONi-bubblan på Holistic Mama en hel helg med fördjupning i YONiYOGA, kristallägg, ånga + örter och andra läkande redskap i systerskap med massa närande växtbaserad mat.

✨🌙✨
YONi MOON MAGIC RETREAT
Mer Yonimånmagi till ditt liv ~ Under denna helg i Kvinnokroppens namn synkar vi upp henne med månenskraft ~ där jag öppnar ett tempel, en vacker potent retreat-bubbla där jag, Sanna uppmuntrar dig att sjunka in i flödet av din egna inre naturliga kraft och rytmen, som sätter dig i samklang med allt levande och det liv du önskar skapa och är värd. En bubbla där vi stillar sinnet, använder läkande spännande redskap för full integreringen och återhämtning i syfte att väcka kroppens potenta kvinnokraft genom kraft- och kärleksfulla ritualer och övningar ~ tillsammans i en liten grupp med öppensinnade babes/kvinnor/personer med kvinnokropp, som önskar öppna upp för balans och flöde med välbehag som fokus ~ Kom skapa magisk kraftfull expansion tillsammans med mig!
✨🌙✨
Vi blir en liten grupp på max 10. Retreatet inkluderar alla aktiviteter, all kost, örtblandning, tee, snacks, raw food goodies och en Yoniolja.


MER INFO & BOKNING ENBART ÖVER MAIL: sanna@eyeseei.com

PS! Vi bjuder på närande växtbaserad mat under hela retreatet från @lottalovelifestyle

Time and location:

Fredag 17.30 - ca 21.30
Lördag 9 - 21.30
Söndag 9 - 16


Holistic Mama Yoga, Malmö

Price:

Pris: EARLY BIRD tom 11/10: 2200kr. 1900kr för dig som gått kurs eller workshop med mig. 2500:- om du bokar och betalar efter 11/10. Begränsat antal platser så först till kvarns.

Priset inkluderar alla aktiviteter, all kost, örtblandning, tee, snacks, raw food goodies och en Yoniolja.

Register for class:


Got any questions?

Send me an email at sanna@eyeseei.com and I’ll get back to you asap.