7th of Sep, 2019

Holistic Awareness in
the menstrual cycle.

Note: This event is in both Swedish and English. The booking process is in Swedish.

Copy of MEDVETEN närvaro  i menscykeln(2).png

Om workshopen:

En workshop för dig som önskar redskap och medvetenhet kring din menscykel ur ett holistiskt perspektiv. Du får möjlighet att se på din cykel på ett ödmjukt, stärkande och närande sätt. Du får möjlighet att utforska verktyg och medvetenhet till en djupare förståelse för hur din kvinnokropp vill uttrycka sig och bli mött under olika delar av dina cykler. Du får medvetenhet som kan stödja dig kring eventuell PMS och andra mensrelaterade obalanser. Detta kan du sedan använda dig av för att vara mer i synk och tillfreds i din kropp och menscykeln.

Workshopen är en kombination av kärleksfulla, inkännande och effektiva övningar från Yoga, Tantra, Ayurveda, Taoism och inslag från Shamanism. Allt i syfte att återkoppla dig till din inneboende visdom i din feminina kropp. 

Vi börjar med härlig mjuk YONiYOGA anpassad för kvinnokroppen och rör oss sedan igenom de olika cyklerna genom samtal och övningar. Du får även en grundläggande överblick på mat och näring som kan passa din kropps olika skeden. 

Du kommer få:

* Förstå kvalitéerna i de olika skedena i menscykeln.

* Öka medvetenhet och verktyg kring PMS och andra obalanser i menscykeln.

* Bygga på relationen till din kvinnokropp.

* Få enkla tips på mat som passar din kropp och dess “säsonger”. 

* Kika på vad kroppskristaller kan göra för din kropp och din cykel.

Du får även frukt, hormonte, en olja och godsaker tillsammans med fina erbjudanden på utvecklande fortsättningskurser och olika omsorgsfulla produkter till dig och din kvinnokropp. 

Kursen är för alla med en kvinnokropp som har en menscykel och med olika erfarenheter av yoga. Det underlättar om du har utfört någon form av yoga tidigare.

För frågor & bokning: sannaaulen@gmail.com 

Workshopen leds av Sanna Aulén. Yoga- och tantralärare, Hälsocoach, Yoga terapeut, Aroma- och Andningsterapeut, BARS-behandlare, Reiki healer och kostrådgivare. 

Gästlärare Nancy Lucina från Mexico, där hon jobbar som doula och att hålla kurser och föreläsa kring kvinnokroppen ur ett vackert spirituellt och emotionellt perspektiv med meditation, sound healing och arketyper i kvinnans olika faser, som hennes specialitet. I denna workshopen kompletterar hon med insikter och ett vackert sätt att kunna relatera till sig själv i menscykeln och förkroppsliga och flöda med essensen i de olika "säsongerna". Meditationen ger en förankring och en helhet som ger det där lilla extra till denna annars ganska praktiska workshop.

Tid och plats:

Lör, 7 Sep Aug, 2019, 13-17.00
Holistic Mama Yoga, Davidshallsgatan 11, Malmö, Sweden.

Price:

495 SEK

Register for class:


Got any questions?

Send me an email at sanna@eyeseei.com and I’ll get back to you asap.