INTRO EVENT - 9th of Sep

Inspo night YONiYOGA

Would you like to get a taste of what the YONiYOGA: Female power is all about? Curious to fell how it sits in your body? An inspiring night to meet Sanna and check out The Holistic mama studio and space in Malmö. For anyone interested in the YONiYOGA course and Sanna’s workshops and consultations.

Note: Local events are usually held in Swedish

Copy of Copy of Copy of Bloom.png

Om kvällen:

Du får här möjligheten veta mer om YONiYOGA-kursen, YONiÄGG-workshopen och Sannas konsultationer och behandlingar. Kika på lokalerna, i butiken, träffa Sanna och prova-på YONiYOGA, Det bjuds på tee och frukt. Kom som du är!

Om själva YONiYOGA - Kvinnokraft-kursen:

En kurs för dig med en kvinnokropp där du får ta del av spännande, effektiva och inkännande övningar för att skapa grundning och mjukhet för att öppna för mer flöde i kroppen - främst fokus ligger på höft och bäcken. Ur ett yoga-holistiskt och härligt perspektiv får du möjlighet att etablera en stark och sund kontakt med din krvinnokropp och ditt underliv. Du får en introduktion av tantra-yogiska övningar för din kropp samt, genom att bla uppmärksamma inre mudras/aktiveringspunkter, väcka kraft och vitalitet i underlivet och närliggande delar av din individuella kropp, för kunna frigöra den inneboende naturliga kraft som finns tillgänglig men som vi förtrycker genom stress och för att vi ofta inte vet hur vi kan kultivera den optimalt. Du får utforska och känna på vad några av våra djupaste och mest mystiska kvinnliga muskler kan göra för dig och kikar på vilken betydande roll de kan ha för välbefinnandet och förmågan att leva mer tillfreds i kroppen.

Tid and kursstart:

  • 9:e Sep .:. 17.00 - 20.00 Vi öppnar butiken 17.00 och stänger dörren ca 17.40 för att röra oss ner i yogasalen. Välkommen att komma någon gång mellan 17 - 17.30.

Plats:

Holistic Mama Yoga - Davidshallsgatan 11, Malmö, Sweden. (Butiksdörren bredvid Bodouir).

Pris:

100 kr genom Swish 123 220 62 33 - skicka skärmdump till sanna@eyeseei.com för att reservera efter din bokning.

Register for class:


Got any questions?

Send me an email at sanna@eyeseei.com and I’ll get back to you asap.